Brunch Sa: Novo foodie mjesto u Sarajevu koje ćete poželjeti posjetiti s prijateljicom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Brunch Sa: Novo foodie mjesto u Sarajevu koje ćete poželjeti posjetiti s prijateljicom

Tekst:

Ana Rotim

GOURMET
23.1.2023.

Vrijeme za užinu najčešće rezerviramo za kratku pauzu od posla ili pak svakodnevnih obveza, kao i za #girltalk o nekim zanimljivim temama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S obzirom da su ovih dana snježne pahulje zatrpale ulice metropole Bosne i Hercegovine, u našem uredništvu odlučili smo prošetati kroz grad i istražiti mjesta na kojima ćemo se osjećati cozy. U želji da pobjegnemo od snježne mećave zalutali smo na jednu novu foodie lokaciju koja posjetiteljima nudi zanimljivo brunch iskustvo. 

 Riječ je o novootvorenom gourmet mjestu pod nazivom Brunch Sa koji se nalazi na adresi Gazi Husrev-begova 61. Uz bogati jelovnik brunch obroka i ponudu neodoljivih toplih napitaka ova lokacija postat će omiljena za druženje s bliskim osobama, ali i cool mjesto za fotkanje. Naime, Brunch Sa uređen je 2D interijerom koji je inspiriran prepoznatljivim ulicama i lokacijama Sarajeva.

Sigurni smo da će ovaj nešto drugačiji i veoma zanimljiv interijer motivirati vas da kreirate vječne uspomene upravo na ovom foodie mjestu. Stoga, sljedeći predah od obveza rezerviramo u Brunch Sa.

 

* * *
Naslovna fotografija: @nejlamuhic 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno