Bronde: 12 razloga zašto ćete poželjeti ovu nijansu kose - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bronde: 12 razloga zašto ćete poželjeti ovu nijansu kose

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

KOSA
9.3.2021.

Najbolji koloristi na svijetu često naglašavaju kako ne postoji savršena boja kose. To je zato što ne postoji nijedna nijansa koja idealno pristaje apsolutno svima. Umjesto toga, lijepa boja sa suptilnim naglascima, pramenovima koji nadopunjuju osnovnu boju sa više multidimenzionalnijeg izgleda, najbliža je toj tituli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trend boje kose koji je i dalje imperativ u beauty svijetu je bronde (spoj plavih i smeđih tonova, obično sa tamnijom bazom i plavim pramenovima). Naime, ako tražite savršenu sredinu između plavuše i brinete, smatrajte bronde vašom novom omiljenom bojom kose. Dakle, bronde, ili "smeđa plavuša", mješavina je tamnih i svijetlih nota koje rezultiraju dimenzijskom nijansom koju nije potrebno previše održavati.

Foto: @amandaleehair

Ako započinjete sa prirodnom brineta nijansom postupak prelaska na bronde može se razlikovati ovisno o tome koliko želite da vaša nijansa bude svijetla.

Foto: @jennifer.bstyling

Do sada ste ovu boju vjerovatno primjetili kod mnogih beauty entuzijastica stoga smo odlučili pronaći inspiraciju koja će i vas potaknuti za novu hairstyle priču ove sezone.

Foto: @lindsay.magyar

Foto: @dane_edwardsandco 

Foto: @hairmezzmerizer

Foto: @negin_mirsalehi

Foto: @kaitlinjadehairartistry

***

Naslovna fotografija: @dane_edwardsandco
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno