Bottega Sardine poslužila je kao inspiracija za ovu high street torbu. Donosimo link. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Bottega Sardine poslužila je kao inspiracija za ovu high street torbu. Donosimo link.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
3.12.2023.

Bottega Veneta je luksuzni talijanski brend, koji je u svijetu izgradio reputaciju kao brend koji se ističe po izuzetno kvalitetnoj izradi i bezvremenskom dizajnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osim toga, postali su posebno poznati po specifičnom dizajnu torbi i tehnici izrade poznatijoj kao intrecciatotanke trake izrađene od kože, koje su isprepletene u čvrstu tkaninu. Ovo je vrsta tkanja po kojoj je brend Bottega Veneta postao prepoznatljiv i zbog kojeg svaka njihova torba sa sobom nosi unikatan šarm i bezvremensku eleganciju.

 Jedna od onih koje se ističu svojim dizajnom je torba koja donosi harmoničan spoj intrecciato tkanja s metalnom ručkom zlatnog efekta, koja oblikom podsjeća na sardinu. Upravo otuda dolazi i naziv ovog (sada već kultnog) modela – Sardine bag.

Inspirirani brendom Bottega Veneta, dućan ZARA je u svojoj ponudi predstavio model koji neodoljivo podsjeća na Sardine torbu. Iako prepoznatljiv oblik isprepletene kože ne prati ovaj high street model, ručka zlatnog efekta uz vrećasti oblik torbe će sigurno oduševiti zaljubljenice u efektne i unikatne komade koji ipak prate klasičan modni izričaj.


Svoj model ulovite na linku ispod fotografije


* * *
Naslovna fotografija: @josephineaarkrogh

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno