Bonjour.men: Ove kombinacije Davida Beckhama neka vam budu inspiracija za kreiranje zimskih outfita - Bonjour.ba - bh.li...

Bonjour.men: Ove kombinacije Davida Beckhama neka vam budu inspiracija za kreiranje zimskih outfita

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
15.12.2021.

Najpoznatiji britanski fudbaler, David Beckham, se jako brzo proslavio kao i najbolje obučen sportista, a tu titulu je zadržao sve do danas bez obzira na završetak fudbalske karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov stil, zajedno sa suprugom Victoriom Beckham, se razvijao kroz godine, te iako su oboje imali nekih ne tako slavnih odjevnih kombinacija, prepoznatljivi su kao najstylish slavni par.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada govorimo o stilu Davida Beckhama, sigurno ga većina nas zamisli u svečanim kombinacijama, za koje najčešće bira klasična odijela. Odijelo na muškarcu, naravno nije ništa novo, međutim ono što izdvaja Davida od ostalih muškaraca je pažljivo biran kroj odijela koji mu uvijek savršena odgovara, te zbog toga uvijek izgleda uglađeno i sofisticirano.

Kada govorimo o njegovim ležernim, svakodnevnim kombinacijama, obradovat će vas činjenica da uvijek bira bazične komade, koji savršeno odgovaraju veličinom i stilom njegovoj figuri. U off duty situacijama, obično ga viđamo u jeans hlačama i kožnoj jakni, te chino hlačama i jeans ili kariranim košuljama.

Najzanimljivija izdanja Davida Beckhama u 2021. 

* * * 
Naslovna fotografija: @davidbeckham  

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno