Bonjour.men: Ovo je 8 bazičnih komada koji se trebaju naći u muškom ormaru. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.men: Ovo je 8 bazičnih komada koji se trebaju naći u muškom ormaru.

Tekst:

Arijana Bošnjak

BONJOUR.men
26.11.2023.

Misija današnjeg teksta je da olakšamo dečkima svakodnevno poslovno odijevanje i predložimo odjevne komade koji će uvijek tvoriti nepogrešivo stylish kombinacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ako vam poslovno okruženje zahtjeva nešto formalniji oblik odijevanja, sigurni smo da s vremenom ponestane ideja što odjenuti na posao, a da budemo iskreni, muški odjel ne nudi toliko raznovrstan asortiman, uzorke i paletu boja kao ženski.

Vjerojatno je zbog toga preko noći postao viralan video u kojem Steve Harvey objašnjava kako 5 bazičnih odijela (crno, tamno plavo, sivo, smeđe i bež) i košulje u tri nijanse (bijela, bež i svijetlo plava) međusobnim kombiniranjem donose 75 različitih outfita.

 

@hazeeqdean Great tips from @steveharvey 🥂 #fyp#fypシ#steveharvey#suits#menswear#tomazshoes♬ original sound - King DeeMalo smo preispitali Harveyevu teoriju i zaključili da, čak i ako svih 75 kombinacija nastalih mix and match metodom ovih temeljnih komada ne izgleda savršeno, preostaje dovoljno onih koje će se idealno upariti i donijeti zaokružen i besprijekoran look.

Da bismo olakšali početak izgradnje ovakve formalne garderobe, u nastavku smo izdvojili naših par temeljnih favorita. Prvo odijelo u koje trebate investirati svakako je ono u crnoj boji, zbog njegove svestranosti i bezvremenskog izričaja. Uz crno odijelo, za početak je dovoljan još jedan sako u neutralnom zemljanom tonu kao što je boja devine dlake ili nešto svjetlija bež nijansa. 

Birajte nešto ležernija odijela koja će ispratiti poslovni dan, kao i obveze van ureda i poslovna druženja u manje formalnom okruženju.

Što se tiče košulja, uz dvije osnove kao što su bijela i svijetlo plava, mi radije predlažemo crnu, jer postoji nešto posebno mistično i šarmantno u all black outfitima. Da biste zaokružili čitav look, za ovaj zimski period birajte klasične chelsea čizme u crnoj boji koje će se nepogrešivo uklopiti sa svakom kombinacijom složenom od ovih komada.

 Za nešto manje formalne prigode savršen će pratilac biti tenisice u neutralnim zemljanim tonovima, jednostavnog dizajna, koje će unijeti dinamiku u kombinaciju, ali ju i „spustiti“ na opušteniji nivo.


Ovo je 8 komada koji mogu poslužiti kao temelj za nekoliko outfita


* * *
Naslovna fotografija: @conradssonphilip

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno