Bonjour.mame rulz: 10 čarobnih ideja za uređenje dječje sobe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.mame rulz: 10 čarobnih ideja za uređenje dječje sobe

Tekst:

Maria Krezić

MAME RULZ
14.2.2022.

Uređenje interijera uvijek u nama iznova budi dozu radoznalosti i inspiracije, a uz to kada se radi o preuređenju prostorije za vašeg mališana, maštovitosti nema kraja. Pretvorite dječju sobu u magično carstvo uz 10 čarobnih ideja za dizajn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dječja soba je prostor u kojem ona najviše borave i s kojim se nerijetko tematski poistovjećuju. Od rođenja, pa kroz odrastanje, svako dijete unosi svoju maštu i razigranost u ta četiri zida koja na prvi pogled mogu dosta reći o njegovoj osobnosti. Iako u prvim godinama njih uređenje pretjerano i ne zanima, kvaliteta materijala, blagotvorni utjecaj boja, sigurnost i funkcionalnost su ono što bi trebalo obilježavati sobicu svakog mališana od najranije dobi. Mjesto u kojem se sastaju odmor, igra i učenje uistinu mora biti posebno.


Trendovi uređenja

U posljednje vrijeme, trend koji je obilježio kreiranje ovog najsimpatičnijeg kutka u vašem domu jeste moderna interpretacija vintage stiliziranja doma i boho detalji. Neutralni i pastelni tonovi koji prevladavaju u većini dječjih sobica koje viđamo na Instagramu i Pinterestu, najčešće su razigrani šarenilom maštovitih dekoracija. Zanimljivi detalji poput baldahina, šatora, postera, tapeta s motivima zoološkog vrta, pletenih taburea, drvenih igračaka i ručno izrađenih plišanaca čine jedan posve zaseban, savršen dječji svijet.
 

Kako bi ovaj kutak pretvorili u nepresušan izvor kreativnosti, igre i edukacije za vaše dijete, inspirirajte se simpatičnim fotkama i Instagram profilima u nastavku.

 


* * * 
Naslovna fotografija: @my_shabby_home

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno