Bonjour.ba ceker je omiljeni gradski saveznik brojnih bh. dama i dio njihovih stylish ljetnih izdanja - Bonjour.ba - bh....

Bonjour.ba ceker je omiljeni gradski saveznik brojnih bh. dama i dio njihovih stylish ljetnih izdanja

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

STREET STYLE
7.8.2021.

Kada smo razmišljali kako najbolje predstaviti novi Bonjour.ba logotip koji je istovremeno moderan, samopouzdan i donosi vedar pogled na budućnost, znali smo da ga čitateljicama možemo najbolje predstaviti kroz artikl koji je dio njihove svakodnevnice, a istovremeno praktičan, chic i zabavan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo do prodavnice, do mame, na kafu sa prijateljicama, plažu, svirku ili neki cool, spontani date ideja nam je uistinu brzo došla da to bude ceker.

Nosiv, praktičan, trendy, postao je naš vjerni pratilac u svakodnevnim avanturama. Izuzetak nisu bile i bh. cure koje pratimo na Instagramu, a koje su druženje sa Bonjour.ba cekerom pokazale kroz mnoštvo fotografija koje dijele sa svojim pratiteljima.

Obzirom da iznova uživamo u svakom komentaru kako je ovaj ceker uistinu neizostavan dio ljeta i outfita željeli smo da vama podijeliti neke zanimljive fotografije koje su nam dame svakodnevno slale.

Foto: @marijaaperic

Veselimo se novim foto razglednicama sa vašim chic cekerom uz #DoYouBonjour.

***

Naslovna fotografija: @miakozo
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno