3 nijanse koje će ove zime vašim kombinacijama dati notu luksuza - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 nijanse koje će ove zime vašim kombinacijama dati notu luksuza

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
4.2.2023.

Da boje igraju veliku moć u kreiranju kombinacija pokazuju i najnoviji trendovi gdje u posljednjih nekoliko sezona street style izdanjima vladaju jarke boje. Svi se sjećamo i uticaja Valentino pink boje na modnu scenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Boje baš kao i materijali kroz modna izdanja pričaju priču. Ako želite da vaš outfit odaje dozu luksuza i profinjenosti to možete postići i kroz boje komada koji birate. Odlučili smo se za 3 nijanse koje ove zime možete uvrstiti u svoja izdanja za postizanje tog dojma. Bijele i ecru nijanse 

Ništa ne govori profinjenost jednako odvažno kao komadi u bijeloj boji. Kako bismo vam dali dozu samopouzdanja za nošenje ovih nijansi i zimi pogledajte kombinacije i ove dame, koja to radi na savršen način. U nastavku donosimo nekoliko izdanja modnih insajderica u koja ćete se zaljubiti. 

 Tamne nijanse smeđe boje

Smeđa boja se kroz naša istraživanja pokazala kao jedna od najpopularnijih u BiH. Volite čitati o tome kako ih nositi kroz svakodnevna izdanja, a uživate i u inspirativnim fotografijama. Ove zime birajte bogate, tamne tonove smeđe boje jer upravo one odaju sofisticiranost i luksuz. 

 


Boja vina

Ni jedna priča o zimskim modnim izdanjima ne može proći bez tamne crvene boje, bordo ili boje vina kako je volimo zvati. Raspon nijansi ove boje je lepezast, a odiše misterioznošću i odvažnošću. Upravo te dvije stavke često povezujemo s luksuzom. Inspirišite se ovim kombinacijama.

 

* * * 
Naslovna fotografija: @lilliegracep
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno