12 laganih i elegantnih bluza koje možete nositi na posao i na vjenčanje - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

12 laganih i elegantnih bluza koje možete nositi na posao i na vjenčanje

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

HIGH STREET
6.6.2023.

Približavamo se zvaničnoj ljetnoj sezoni stoga su na našem rasporedu pribilježeni neki važni događaji na primjer vjenčanja i posebni eventi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko niste ljubiteljica raskošnih i glamuroznih izdanja sa maxi haljinama i želite uložiti u artikal koji možete i poslije svečane prilike nositi onda ste na pravom mjestu. Odlučili smo potražiti opcije koje su savršene za ažuriranje garderobe iz dana u dan i koje se također uklapaju u svečane odjevne izbore.

Riječ je o ljetnim bluzama od laganih tkanina poput svile, organze ili lana koje sadrže mini suptilne trendovske detalje koji omogućavaju da ovaj odjevni predmet bude dio svakodnevnog izgleda, ali i svečanih kombinacija.

 Bez potrebe da se odlučite za asimetrične modele ako vam to ne odgovara stilu, možete se kladiti na bluze sa posebnim dezenima, ali i bluze sa preklopom ili detaljem poput mašne. Svi ovi modeli prate naglašenu elegantnu estetiku i omogućavaju vam da kreirate dnevna izdanja kombinirajući ih sa jeans hlačama, kratkim hlačama, a navečer dodavanjem palazzo hlača ili midi suknje u outfit. 

  

Evo gdje pronaći zanimljive modele bluza u high street prodavnicama


 ZARA 55,95 KM

ZARA 49,95 KM

ZARA 49,95 KM

ZARA 49,95 KM

Stradivarius 39,95 KM

MANGO 99,95 KM

MANGO 49,95 KM

MANGO 69,95 KM

MANGO 139 KM

MANGO 89,95 KM

MANGO 89,95 KM

MANGO 79,95 KM***
Naslovna fotografija: @missmondo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno