Kako omiljeni blejzer kombinirati u ležernim, poslovnim i svečanim izdanjima? Donosimo stilsku inspiraciju! - Bonjour.ba...

Kako omiljeni blejzer kombinirati u ležernim, poslovnim i svečanim izdanjima? Donosimo stilsku inspiraciju!

Tekst:

STILSKI SAVJETI
12.5.2022.

Kad vam na putu do posla zatreba odjevni predmet koji će vas u jutarnjim satima ugrijati ali i biti stylish dio odjevne kombinacije, sigurni smo da se odlučujete za bezvremenske blejzere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo će oni odigrati višestruku ulogu i osim one funkcionalne ispuniti i estetsku. Već neko vrijeme jakne smo spremili za hladnije temperature a sada nam predstoji period kada ćemo uživati u lepršavim artiklima i nositi ih s lakoćom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što blejzere rado nosimo kao dio poslovnog dress coda, manje drag nam nije niti onaj uz traperice, jednostavnu majicu i udobnu obuću. Sjajnu inspiraciju za stiliziranje ovog svestranog komada pronašli smo na Instagram profilu @isabelselles čije street style fotografije obiluju blejzerima u različitim bojama te kombinirani za dnevne, poslovne i večernje prigode.

Volite li ih u jarkim bojama, nude, klasičnim crnim ili sivim, blejzeri će uvijek ispuniti misiju i biti statement artikl koji vam, ako je potrebno može dati dozu stilske formalnosti ili sa zavrnutim rukavima, opuštenu formalnost za svaki dan.

Kombinacije u nastavku dodatno će vas inspirirati u kombiniranju ovog modnog favorita.

 

***

Naslovna fotografija: @isabelselles
Tekst: Ana Bošnjak 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno