Bijeli blejzer koji dominira jesenjim garderoberom it djevojaka je dostupan i u BiH! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bijeli blejzer koji dominira jesenjim garderoberom it djevojaka je dostupan i u BiH!

Tekst:

Nevena Divčić

HIGH STREET
5.10.2023.

S vremena na vrijeme u high street trgovinama se pojavi taj jedan odjevni komad kojem zbog praktičnosti niko ne može odoljeti i ubrzo preplavi online svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Takav je i ovaj bijeli blejzer koji će pronaći mjesto u vašem garderoberu kakav god da je vaš stil odijevanja. Bazičan odjevni komad poput ovog će se lako uklopiti u elegantne, poslovne i casual odjevne kombinacije.

 



Po uzoru na Isu s naše naslovnice, kombinujte ga s bijelom ili krem haljinom, suknjom ili hlačama za sofisticiran i profesionalan izgled. Za večernji izlazak dodajte blejzeru malu crnu haljinu i visoke potpetice za elegantan izgled. Ovaj blejzer je dio dvodijelnog seta pa ako nemate vremena za smišljanje outfita eto rješenja - ovaj ZARA look doradite obućom i modnim dodacima koje već posjedujete.

 



Blejzer preko majice s natpisom, traperica s ispranim efektom i tenisica pomoći će da ostvarite jedan od idealnijih street style izgleda, a uz drugačiju bluzu ili jednostavne hlače ovakav look će biti prikladan i za ured. Uz modne dodatke poput velikih naušnica ili statement ogrlice dopunit ćete svoj izgled i istaknuti osobni stil.

 



ZARA bijeli blejzer


* * * 
Naslovna fotografija: @lisasimppson

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno