4 stylish načina kako nositi bijeli blejzer ljeti - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 stylish načina kako nositi bijeli blejzer ljeti

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

STILSKI SAVJETI
12.8.2022.

Ljeti kada su nešto niže temperature ili žurimo na bitan sastanak blejzer u bijeloj boji je nezamjenjivi dio garderobe i SOS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebnost bijelog blejzer krije se u činjenici da on može biti vrlo casual, zaigran, ali i poprilično ozbiljan i poslovan. Osim što je odličan modni saveznik za ležerne kombinacije, on daje u isto vrijeme elegantnu i sofisticiranu notu za poslovne i večernje prilike.

Također, možete ga kombinirati na različite načine, ali i osvježiti novim remenom, brošem ili pak maramom, koju možete svezati u mašnu.

JEANS KRATKE HLAČE + T-SHIRT + BIJELI BLEJZER + PAPUČE

Jeans kratke hlače i klasična majica, omiljene tenisice ili pak papuče čest su odabir za svakodnevne kombinacije sa bijelim blejzerom ljeti. Naravno, svi modeli espadrila i sandalica također su sjajan poligon za kreiranje stylish kombinacija za ljeto koje će biti ležerne i trendy.

MAJICA SA TANKIM NARAMENICAMA + BIJELI BLEJZER + HLAČE

Bijeli blejzer se u poslovnim prilikama pokazao kao izvrstan modni saveznik, budući da kombinacijama daje elegantnu i sofisticiranu notu. Odlučite se za jednostavan i decentan ostatak kombinacije jer ćete tako kreirati suptilan, ali upečatljiv outfit.

HALJINA SA TAČKICAMA + BIJELI BLEJZER + SALONKE

Bijeli blejzer u kombinaciji s lepršavom haljinom i salonkama je izdanje sa kojim ne možete pogriješiti za večernji izlazak ili sastanak sa dečkom.

MAJICA BEZ RUKAVA + BIJELI BLEJZER + JEANS HLAČE + SANDALE 

Ako vas dosada nismo uvjerili da je upravo blejzer u bijeloj boji odlična investicija za vrijeme pred nama, tada će to za nas učiniti ova kombinacija.

Za laganu šetnju gradom ili izlazak na kaficu sa prijateljicama, efektan look postit ćete ukoliko se odlučite za modnu jednadžbu sa bijelim blejzerom, majicom i jeans hlačama. Uz zanimljivu torbu i opuštenu frizuru spremni ste za sve što imate u planu za taj dan.  

***

Naslovna fotografija: @vladislava.r
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno