Kako kombinirati bijelu košulju? Izdvojili smo 11 prijedloga ove stylish Parižanke. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako kombinirati bijelu košulju? Izdvojili smo 11 prijedloga ove stylish Parižanke.

Tekst:

STILSKI SAVJETI
22.5.2022.

Bijela košulja basic je komad koji nas prati „od malih nogu“, kroz period odrastanja ali i kasnije kao obvezan dio poslovnog dress coda ili ležernih izdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova košulja simbol je dotjeranog i profinjenog izgleda koji svakim novim stilskim odabirom dokazuje koliko cijenimo ovaj bezvremenski artikl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je bijela košulja odjevni predmet koji je sklon modnoj igri i žongliranju između različitih stilova. Način na koji vječitu, bijelu košulju nosi blogerica iz Pariza, a koja stoji iza Instagram profila @mimiarr može i vama biti inspiracija kako sa ostatkom garderobe kombinirati uske, strukirane i predimenzionirane košulje.

Bilo da je riječ o jednostavnoj, bijeloj košulji bez dodataka ili onoj sa volanima, plisirom ili ažurom, ovaj odjevni predmet pronalazi se u svakom stilu prigodnom za svako doba dana. Lako je možete stilizirati uz traperice, hlače visokog struka i širokih nogavica kao i suknje svih krojeva. 

Odlična kao statement komad u crno-bijeloj varijanti ili kao neutralan artikl u kombinaciji s jarkim bojama, bijela košulja će imati glavnu ulogu u kojoj ćete se osjećati ugodno i stilski dotjerano.

Preferirate li pamučne, lanene, svilene ili od popelina bijele košulje, kroz ove fotografije u nastavku pronađite inspiraciju za stiliziranje ovog vječitog komada. 

 

***

Naslovna fotografija: @mimiarr
Tekst: Ana Bošnjak 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno