7 dana, 7 (pro)ljetnih kombinacija bh. dama koje ćete rado kopirati - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

7 dana, 7 (pro)ljetnih kombinacija bh. dama koje ćete rado kopirati

Tekst:

Marija Perić

STILSKI SAVJETI
13.5.2023.

Svakodnevne obveze i trčanje s jednog mjesta na drugo često traži i pametan odabir outfita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo zato smo iz dana u dan u potrazi za kombinacijama koje će biti savršene za razne prilike, ali i biti sačinjene od artikala u kojima se osjećamo dobro. Pregledavajući Instagram naišli smo na zanimljiva izdanja bh. dama koje su u svojim Instagram kockicama podijelile odlične (pro)ljetne outfit formule.

 

Haljina + štikle
 

Bez obzira je li imate druženje u omiljenom cafeu s prijateljicom ili ste za vikend gošća na vjenčanju, ovi outfiti koje su birale Ilda i Zvezdana bit će sjajna inspiracija. Zvezdana je uz svoje sandale s platformom birala upečatljivu zelenu haljinu na kopčanje, a Ilda je također pribjegla ovoj boji birajući zelenu haljinu i šljokičastu torbu.

 Hlače + top


Bilo da birate trendy prsluk kao Erna, omiljeni bijeli svevremenski T-shirt kao Aida ili upečatljivu košulju kao Sara, ne možete pogriješiti. Sve tri su izabrale sjajne outfite za različite prilike, pa ćemo tako Ernin i Aidin outfit rado kombinirati za dane na plaži, a Sarin za izlazak u gradu.

 Odvažne boje i uzorci
 

Ako ste htjeli inspiraciju kako nositi haljinu i tenisice ovog proljeća, Ilda ima sjajnu outfit formulu. A ako želite svojoj jeans suknji u odvažnoj boji dati posebnost, Naida ima ideju za kombiniranje.

 

***
Naslovna fotografija: @irmakohel

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno