Bh. cure su već krenule s kreiranjem jesenjih kombinacija. Izdvajamo 10 simpa izdanja. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Bh. cure su već krenule s kreiranjem jesenjih kombinacija. Izdvajamo 10 simpa izdanja.

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
21.9.2023.

Jutarnji ritualni za mnoge izgledaju drugačije, a naši podrazumijevaju i praćenje modnih izdanja bh. fashionistica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Uz #DoYouBonjour s uzbuđenjem očekujete jesen, dekorisanje interijera, ali i kreiranje nešto drugačijih stilskih izdanja. Nova sezona donosi ne samo promjenu boja u prirodi nego i u našim ormarima. Slojevita izdanja su sve češća, a omiljena kombinacija suknjice i čizama je na peaku svoje popularnosti. 

 Kako se temperature polako spuštaju, bh. dame su okrenule svoj ormar u potrazi za toplim i ugodnim materijalima. Lepršavi materijali i tkanine od prirodnih vlakana i dalje ostaju hit izbor. Svjetlije boje ljeta zamijenile su duboke jesenske nijanse, poput bordo, boje senfa i dubokih smeđih tonova.  

 Iako se jesen smatra sezonom slojeva, bh. cure znaju kako dodaci mogu transformirati cijelu kombinaciju. Svilenkaste marame postaju neizostavan dio jesenskih kombinacija, dodajući dašak elegancije i topline. Slamnati šeširi ostaju u igri, pružajući dodatnu notu šarma i zaštite od jesenskih pljuskova.

 Pogledajte kako su jesen dočekale bh. fashionistice

 

* * * 
Naslovna fotografija: @aminaefendic
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno