S komadima ova 2 bh. brenda lako ćete kreirati romantičnu zimsku kombinaciju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

S komadima ova 2 bh. brenda lako ćete kreirati romantičnu zimsku kombinaciju

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
22.12.2022.

Monohromatske kombinacije u boji uvijek kradu posebnu pažnju, a njihovo stiliziranje je uvijek zabavno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada smo prošli put govorili o pink kombinacijama, primijetili smo da je ta priča ukrala vašu pažnju pa smo odlučili kreirati kratki, ali praktičan vodič za kreiranje takvih kombinacija. Ovaj put smo preskočili high street dućane i okrenuli se brendovima sa #MadeInBiH etiketom. Pri kreiranju ove priče znali smo da nam treba topao i trendy kaput, kao i odgovarajući modni dodaci. Odmah smo se dosjetili dva brenda, Vicéro brend i njihovi kaputi i MIM torbe. Najbolje kombinacije se kreiraju uz domaće brendove, zar ne? 

MIM karizmatične kožne tašne izrađuju se ručno, od prirodne kože i najkvalitetnijih metalnih dodataka. Mi biramo one u pink ili ljubičastim nijansama. 
,,Težimo balansu estetike, cijene i kvaliteta, i to je ono što želimo ponuditi našim kupcima.
Iako je silueta MIM tašni jednostavna i minimalistička, u kombinaciji s vibrantnim bojama kože i sjajnim metalnim dodacima, ostavlja modish utisak i podiže svaki outfit. Ove tašne mogu biti i elegantne i chic, a mogu se kombinovati kako uz dnevne i casual outfite, tako i uz elegantne i večernje.'' – kaže vlasnica brenda. 

Vicéro baby pink kaput od vune je savršen dodatak vašoj zimskoj garderobi. Raskošni maxi kaput možete nositi na više načina i poigravati se s pojasom i rukavima, tako da svaki put kreirate novi look. Oversized kroj je neodoljiv spoj praktičnog i udobnog, kako za dnevne tako i za noćne kombinacije. Veselimo se vidjeti vaše kombinacije koje uvijek s nestrpljenjem očekujemo na #DoYouBonjour. 

 

* * * 
Fotografije: Enida Kajević 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno