Beauty report: Trendy frizure za srcoliki oblik lica - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Beauty report: Trendy frizure za srcoliki oblik lica

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
29.8.2022.

Skori dolazak nove sezone upalit će kod mnogih lampicu za promjenu – bilo za onu manju ili pak drastičnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U skladu s tim osim što ćemo zaviriti koji su novi trendovi u svijetu boja, poželjet ćemo i istražiti koje frizure će biti najpoželjnije tijekom hladnijih dana. Uz trendove, kada je riječ o frizurama ono što stručnjaci ističu kao najvažnije je odabir frizure koja će najbolje odgovarati vašem obliku lica. Ako vam na prvi pogled ovo zvuči zahtjevno ili pak izazovno, kroz male vodiče možete odabrati frizuru koja je idealna za vas. Upravo zbog toga ovog puta smo kreirali malu foto galeriju s inspirativnim frizurama za srcolik oblik lica koje će biti odličan izbor za promjenu pa čak i sada tijekom prijelaznog razdoblja.

Stepenasta frizura sa šiškama

Za dame s gušćom i dužom kosom ovo je idealna frizura s kojom mogu dočekati prve dane jeseni. Vječna ali opet i moderna ova frizura na veoma lijep način će istaknuti vaše lice, dok će šiške dati poseban šarm. 

 Bob

Bob je odličan za izbor kada želite napraviti veći promjenu ali ne i drastičnu. Ova odveć popularna frizura jednostavno se stilizira i omiljen je izbor djevojkama koje vole urbani stil. 

 Pixie 

Nešto drugačija ali opet veoma zanimljiva frizura koja se veoma lako stilizira, istaknut će vaše lice i unijeti veoma lijepu promjenu u svakodnevni look.  

 Duga stepenasta frizura

Klasik koji se godinama provlači kao jedna od najpoželjnijih frizura je upravo stepenasta. Ovaj bezvremenski stil idealan je za dame koje žele osvježiti izgled ali opet zadržati postojeću dužinu kose. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @hungvanngo 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno