Upoznajte dječji bh. brend koji kreira personalizirane igračke za najljepše uspomene - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Upoznajte dječji bh. brend koji kreira personalizirane igračke za najljepše uspomene

Tekst:

Maria Krezić

MAME RULZ
3.3.2022.

Sveprisutnost pastelnih nijansi, boho detalja i retro dekoracija u uređenju dječjih sobica potaknula nas je da uočimo i ovaj jedinstveni domaći brend #handcrafted igračaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bearents Handcrafted Toys brend pokrenula je Armela Vesković, akademska kiparica koja sa svojim svestranim timom ručno izrađuje ove maštovite igračke koristeći prirodne i ekološki odgovorne materijale. Bearents naziv nastao je od dviju engleskih riječi 'bear' and 'parents', te simbolično sugerira roditeljski dar ljubavi, poštovanja i sretne obitelji svojoj dječici. Ovi predmeti su isprva kreirani u svrhu rođendanskog darivanja, a s posvetom te prigodnim i lijepim pakiranjem, čine personalizirani i unikatan poklon zamišljen kao uspomena za cijeli život.

 


Inspirirani karakterima šumskih životinja kao i bajkama o njima, ove nježne igračke razigrane šarenilom magičnih detalja čine jedan posve zaseban i savršen dječji svijet. Kolekcije ovog brenda također krase i brojni vintage motivi, a jedna od takvih igračkica je i presimpatični retro medopilot. U ponudi ćete pronaći i obiteljske kućice, mini ormare i krevetiće, te druge detalje izrađene od prirodnog drveta, a maleni medo ruksak bit će idealan suputnik vašeg mališana u gradskim šetnjama i vikend izletima. U nastavku pogledajte primjerke rada ovog zanimljivog brenda izložene na njihovom Instagram profilu.

 


* * *
Naslovna fotografija: @bearents_toys

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno