1 it komad, 10 prijedloga za stiliziranje kroz dan: Baloner - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

1 it komad, 10 prijedloga za stiliziranje kroz dan: Baloner

Tekst:

STREET STYLE
14.4.2021.

Jedan kišni dan idealan je za stylish outfit s balonerom u omiljenoj nude, maslinasto zelenoj ili nekoj tamnoj nijansi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek spreman u ormaru ili na vješalici hodnika, s vama će provesti dan na poslu, putovanju ili šetnji gradom u svakoj vremenskoj prilici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standardni kroj balonera koji iz godine u godinu plijeni pažnju i svaki put iznova daje maštovitu inspiraciju za stiliziranje, oduvijek je bio i ostao klasik naše garderobe. Posljednjih su sezona veoma popularni predimenzionirani baloneri ispod kojih vješto možete nositi i košulju za poslovni look, ali i sportsku duksericu u casual varijanti za opušteni dnevni izlazak.

Komad je to koji se u trenu transformira i osobi koja ga nosi pruža bezbroj mogućnosti za stiliziranje. S istaknutim reverima i gumbima, remenom od iste tkanine i kopčom, neki modeli balonera suvereno nose i kapuljaču koja, ukoliko vas „ulovi“ kiša odradi svoju zadaću.

Baloneri dozvoljavaju i određene aplicirane detalje ili jednostavno umetnuti kožni detalj oko džepova ili ovratnika. Ukoliko imate sreće, pronaći ćete i s kariranim uzorkom postavljeni baloner koji tim detaljem dobiva jednu novu dimenziju koja daje još veću slobodu kombiniranja. Donosimo još nekoliko prijedloga kako ovaj nezaobilazni odjevni predmet nose trendsetterice čije profile pratimo na društvenim mrežama.

***

Naslovna fotografija: @emitaz 
Tekst: Ana Bošnjak 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno