7 dana u tjednu, 7 prijedloga kako nositi klasični baloner - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

7 dana u tjednu, 7 prijedloga kako nositi klasični baloner

Tekst:

STREET STYLE
25.3.2021.

Baloner je vjerni i vječiti odjevni predmet u ormaru svake žene i vjerujemo da ih mnoge od vas rado nose iz sezone u sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno je lagan i svestran za kombiniranje, ali i funkcionalan ukoliko vas treba zaštititi od hladnoće ili kiše. U svojim dnevnim kombinacijama često ga s ostatkom garderobe stilizira i blogerica Alexandra Pereira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepoznatljivi baloner u nude ili boji pijeska, smeđoj, sivoj, crnoj ili nekoj toplijoj nijansi, upotpunit će i stilski ostaviti snažan pečat svakoj odjevnoj kombinaciji tijekom jeseni ili proljeća. Komad je to koji ima karakter, stav i dugovječni status.

Foto: @alexandrapereira

Foto: @alexandrapereira

Posljednjih sezona, ovaj je klasik prepoznatljiv i u varijantama kao predimenzionirani, fluidni ili vodootporni baloner s kapuljačom.

Foto: @alexandrapereira

Većina krojeva ima prepoznatljivo istaknute revere, pojas od iste tkanine s kopčom ili na vezanje, kao i remene oko zapešća. Uz omiljene traperice, bijelu košulju ili dolčevitu, udobnost i saznanje da stilski izgledate usklađeno, svaka vaša street style pojava zasigurno će biti primijećena.

Foto: @alexandrapereira

Foto: @alexandrapereira

Uvijek je odličan izbor u poslovnim kombinacijama kojima daje dodatnu dozu formalnosti i decentnosti, ali i kao casual odabir uz tenisice ili ravne čizme.

Foto: @alexandrapereira

Osim estetske, baloner se može pohvaliti i svojom funkcionalnom ulogom. Duži ili kraći, sigurni smo da će biti dobar saveznik u hladnijim jutrima ili kao pričuvni komad u večernjim šetnjama u slučaju da se njime samo trebate zaogrnuti. Uz pametan odabir modnih dodataka, bit će sjajan izbor za neku glamurozniju priliku.

Foto: @alexandrapereira

***

Naslovna fotografija: @alexandrapereira
Tekst: Ana Bošnjak 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno