Sve što znamo o brendu koji obožavaju slavne dame, a čija krema košta više od 500 KM - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sve što znamo o brendu koji obožavaju slavne dame, a čija krema košta više od 500 KM

Tekst:

Ana Rotim

ZDRAVLJE I NJEGA
9.4.2023.

Pojavom društvenih mreža dogodila se revolucija kako u svijetu makeupa, tako i na skincare sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kao da smo uplovili u sasvim drugi svijet, od onog koji se postojao prije nekih petnaestak godina. No, moramo priznati, ne možemo se žaliti. Naime, saznati sve o najnovijim estetskim procedurama, beauty novitetima možemo u samo par klikova i upravo to je inspiriralo stručnjake na poboljšanje formula, ali i inovacije koje brzo postanu viralne.

Uz beauty trendove, nerijetko pažnju zaljubljenica u svijet ljepote ukradu i kvalitetni proizvodi za njegu lica. Jedan od takvih je nagrađivani luksuzni brend kozmetike - Augustinus Bader koji je u kratkom roku postao jedan od omiljenih holivudskim damama. Proizvodi ovog brenda čest su gost Vogue 'Get ready with me' video zapisa, stoga nas je zanimalo o čemu je riječ.

 Naime, tajna ovog brenda leži u višegodišnjem istraživanju i proučavanju ključnih sastojaka u njezi kože zbog čega proizvodi u kratkom roku daju efektne rezultate.

O kojim proizvodima brenda Augustinus Bader se najviše priča?

Jedan od najpoznatijih proizvoda brenda Augustinus Bader zasigurno je njihova Rich Cream – krema za njegu lica. Riječ je o proizvodu koji duboko hidratizira, stoga je idealan za normalnu do izrazito suhu kožu. Iako na društvenim mrežama postoji veliki broj videa na temu ove kreme, još uvijek nismo mogli pronaći onaj koji jasno pokazuje rezultate prije i poslije određenog vremena.

 Istražujući sastav kreme zaključili smo da se radi o veoma kvalitetnoj formuli i proizvodu koji ima anti age učinak.

Još jedan proizvod koji je ukrao pažnju beauty entuzijastica je serum za rast trepavica, koji djeluje na brži rast dlake te smanjivanje uzroka gubitka vlasi. Serum se pokazao veoma učinkovitim kod žena, ali i kod muškaraca.


Ušteda ili razmetanje: Isplati li se uistinu investirati u ovaj brend?

Za ove luksuzne proizvode potrebno je izdvojiti nešto više stotina konvertibilnih maraka, stoga bismo vas savjetovali da prije same kupovine kontaktirate online shop za slanje testera. Naime, to je odličan način da vidite kako se proizvod ponaša na vašoj koži te uzrokuje li iritacije.

Brend još uvijek nije dostupan u trgovinama u Bosni i Hercegovini, no sve proizvode možete pronaći klikom ovdje.

 

* * *
Naslovna fotografija: @augustinusbader 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno