Annabel Rosendahl je svojim kombinacijama ukrala sve simpatije na Copenhagen sedmici mode - Bonjour.ba - bh.lifestyle ma...

Annabel Rosendahl je svojim kombinacijama ukrala sve simpatije na Copenhagen sedmici mode

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
18.8.2022.

Sedmica mode u Kopenhagenu je postao jedan od omiljenih gradova tokom sedmice mode, gdje sa sigurnošću znamo da ćemo na njegovim ulicama pronaći mnoštvo inspirativnih i neuobičajenih kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dame iz Skandinavije su zaslužne za sve veći modni spotlight, a o njihovom genijalnom stilu smo govorili i ranije. Gledajući fotografije sa sedmice mode u Copenhagenu jedna modna insajderica nam je posebno zapala za oko svojim opuštenim ali i osvježavajućim kombinacijama. Naime, Annabele Rosendahl je norveška modna blogerica koja na svom Instagram profilu, koji broji preko 180 hiljada pratilaca, dijeli svoje personalne stilske odabire i kombinacije. 

 Na ovogodišnjoj sedmici mode u Copenhagenu smo je mogli vidjeti u prozračnim kombinacijama, kao što je ova monohromatska u nude nijansama. Bazične bijele farmerice i sandale je vješto stilizirala s topom dojmljivog dizajna. Igra s različitim teksturama materijala je ovdje odigrala važnu ulogu, spoj jeansa sa svilenkastim materijalom lako daje profinjen casual izgled. Da se dobro snalazi i u kreiranju futurističkih izdanja dokazuje i kombinacija u kojoj glavni komad preuzimaju upečatljive cargo hlače, koje je uparila s Chanel lakiranim cipelama. Neke od njenih izdanja pogledajte u nastavku. 

 

Omiljene kombinacije Annabele Rosendahl 
 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @annabelrosendahl
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno