Animal print kaputi vladaju street style izdanjima. Pronašli smo onaj savršeni! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Animal print kaputi vladaju street style izdanjima. Pronašli smo onaj savršeni!

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
2.1.2024.

U modnom svijetu, gdje se trendovi brzo smjenjuju, animal print ostaje neprolazna opcija koja uvijek donosi dozu hrabrosti i elegancije u svakodnevni styling.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok cvijeće dominira proljetnim modnim scenama, animal print, poput leoparda ili zebre, bez sumnje, zauzima svoje mjesto kao must have opcija za zimske kombinacije. No, bez obaziranja na očiglednost ovog izbora, jasno je da se nismo zasitili njegove privlačnosti.

 

U potrazi za savršenim komadom koji će oživjeti zimsku garderobu, naišli smo na jedan fantastičan kaput na Farfetch platformi. Dolazi od australijskog brenda Unreal Fur čija kvaliteta nije samo odraz stila, već i posvećenosti dobrobiti životinja. Ovaj proizvod potiče od brenda koji se ističe po svojem pozitivnom doprinosu prema životinjama, što ga čini izuzetno atraktivnim izborom za sve ljubitelje mode s osjećajem odgovornosti. Dakle, riječ je o umjetnom krznu

 

Unreal Fur kaput s leopard uzorkom 

 Inspirativna izdanja s animal print kaputima 

Za vas smo obavili dva zadatka, pronašli vam savršen kaput za zimu sa životinjskim uzrokom, ali istražili i inspirativna izdanja modnih insajderica. U nastavku donosimo kombinacije koje će vam pomoći da izrazite svoj jedinstveni stil dok nosite ovaj neodoljivi animal print kaput. 

 

 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @emilisindlev 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno