Angelina Jolie više nije brineta i da, osvaja sve simpatije novom bojom kose! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Angelina Jolie više nije brineta i da, osvaja sve simpatije novom bojom kose!

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

KOSA
8.6.2023.

Angelina Jolie je oduvijek bila jedna od beauty ikona, a njen novi balayage je nešto što apsolutno dodajemo na moodboard što je prije moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, riječ je o novoj plavoj boji kose koju je odabrala Angelina Jolie, a koja savršeno prati njenu nedavno najavu za Atelier Jolie, modni brend koji će iskoristiti vještine izbjeglica i drugih talentiranih i nedovoljno cijenjenih pojedinaca za kreiranje trendy modnih artikala. Za svoju prvu kolekciju, brend se udružio s francuskom modnom kućom Chloé i njenom kreativnom direktoricom Gabrielom Hearst kako bi kreirali kapsulu ženske odjeće koja će naglasiti rad kreativaca.

 No, dok nestrpljivo čekamo izlazak kolekcije, fokus stavljamo na novi Angelinin look. Da, više nije brineta! Naime, njene nove fotografije u ateljeu dok radi sa Chloé na saradnji otkrivaju da je novi look obogatila sa plavim pramenovima koji nježno uokviruje njeno lice. Jolieina kosa je primjetno svjetlija od njene uobičajene tamne espresso nijanse dok je korijen kose još uvijek u tamnijoj nijansi. Tačnije, dok su joj korijeni ostali njena prirodna tamnosmeđa, ostatak kose sada je izgledao kao zlatna, medenoplava nijansa i mislimo da joj odlično pristaje.***
Naslovna fotografija: @britishvogue

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno