Anastazijine kombinacije su razigrane i ženstvene. Inspirišite se s ovih 10 outfita. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Anastazijine kombinacije su razigrane i ženstvene. Inspirišite se s ovih 10 outfita.

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
3.4.2023.

Ako ste često online, poput nas, a volite modu, onda vam kombinacije dama u regiji i BiH nerijetko zaintrigiraju maštu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako je praćenje trendova, za sve zaljubljenice u modu, donekle neizbježan korak, personalni stil pojedinih dama čini ih pamtljivim i inspirativnim. Lični stil je možda kombinacija različitih načina odijevanja ili ste odani jednom stilskom pravcu, no bilo kako bilo važno je da dajete lični pečat kombinacijama. 

Tako smo došli i do Anastazije Makjanić. Anastazija, poznatija kao @stazisweets je dama koju rado pratimo na njenom Instagram profilu. Što zbog njenih zabavnih kombinacija, ali i priznajemo, vizura otoka Hvara na kojem živi. 

 Posebnost Anastazijinih kombinacija leži u njenom razigranom pristupu kreiranja stilskih izdanja. Niti jedna kombinacija nije monotona, a vesele boje, zabavni uzorci i kombinacija različitih stilskih komada je zaslužna za to. 

 Takve su i njene proljetne kombinacije, ženstvene i zabavne. Igra se sa stilovima pa ćemo je često vidjeti u blejzeru od tvida sparenog s tenisicama, lepršavoj cvjetnoj haljini s kaubojkama, a njeno casual izdanje se sastoji od slip suknje i oversized jeans jakne.

Priznajete i u teoriji njene kombinacije zvuče odlično. Za istinsku dozu inspiracije u nastavku donosimo i foto izvještaj. 

 

 

Dodatna inspiracija 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @stazisweets 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno