Žena odijelo: Alexandra je osvojila društvene mreže svojim posebnim kombinacijama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Žena odijelo: Alexandra je osvojila društvene mreže svojim posebnim kombinacijama

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
27.10.2023.

U modnom svijetu kreativnost i stil se često ocjenjuju prema promišljenim i hrabrim izborima, a Alexandra Dobre se istaknula kao modna insajderica i vlasnica brenda koji se posvetio ženskim odijelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Njezina strast prema odijelima ne samo da je inspirisala mnoge, već je i osvojila društvene mreže svojim jedinstvenim kombinacijama. Modna je vizionarka koja je odijelima i ženskoj modi dala novi život i značenje. Njezina sposobnost da nosi odijela na način koji odražava njezinu osobnost i stil čini je za mnoge posebnom ikonom stila. 

 Alexandra vješto miješa muške i ženske elemente u svojim kombinacijama. To može uključivati dodavanje visokih potpetica i ženstvenih dodataka uz klasično muško odijelo, čime stvara zanimljiv kontrast.

 Ono što naglašava Alexandrinu odjevnu filozofiju su detalji. Od maštovitih kravata do nekonvencionalnih kopči, ona uvijek pronalazi načine da prilagodi svoja odijela i aksesoare kako bi odražavala svoj jedinstveni stil.

Dobre je dokazala da odijela nisu rezervisana samo za muškarce i da moda nema granica, a redovno krade pažnju i na predstavljanjima muške mode, Pitti Uomo

 

* * * 
Naslovna fotografija: @alexandra_dobre___ 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno