Aldo torba dizajnom podsjeća na Hermès i košta samo 169 KM! Evo gdje je možete kupiti. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Aldo torba dizajnom podsjeća na Hermès i košta samo 169 KM! Evo gdje je možete kupiti.

Tekst:

Nevena Divčić

MODNI DODACI
24.9.2023.

Priča o Hermès Birkin torbi počinje 1981. godine kada je Jane Birkin sjedila u avionu pored Jean-Louisa Dumasa, tadašnjeg izvršnog direktora Hermèsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jane se požalila kako ne može pronaći idealnu torbu koja bi bila dovoljno elegantna, praktična i prostrana za njezine potrebe. Ovaj razgovor je rezultirao kreiranjem jedne od najprestižnijih i najpoželjnijih torba svih vremena, za koju su ljudi spremni pristati biti na listi čekanja nekoliko godina ili platiti stotine dolara - za dobru kopiju.

 Cijene Hermès Birkin torbi variraju ovisno o različitim faktorima, uključujući veličinu torbe, materijal od kojeg je napravljena, dizajn, boju i druge detalje. Obično koštaju nekoliko hiljada dolara, a personalizovani komadi koji su prilagođeni pojedinim kupcima, poput slavnih ličnosti, često prelaze cijenu od nekoliko stotina hiljada dolara

Torba koja nas asocira na ovaj luksuzni primjerak je dostupna u Planika dućanima, u sklopu najnovije Aldo kolekcije. Na raspolaganju su tri različite boje - crna, narandžasta i zelena.


Aldo dupes za Hermès


Planika 169,00 KM

* * *
Naslovna fotografija: @tamara

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno