adidas Samba za 65 eura? Pokušajte uloviti svoj primjerak na ovoj stranici. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

adidas Samba za 65 eura? Pokušajte uloviti svoj primjerak na ovoj stranici.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
28.9.2023.

Mogli bismo reći da se saga o potrazi za adidas Samba tenisicama nastavlja i u ovoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako se mnogi trendovi zadrže na dugo vremena, imamo osjećaj da niti jedan nije bilo toliko teško uloviti kao sambice. Ovaj model tenisica osvojio je street style scenu i borba za njega ne prestaje. Često ćete naći idealnu boju i veličinu, ali cijena je van budžeta koji ste spremni odvojiti za tenisice ili cijena odgovara, ali postane nemoguće uloviti veličinu.

 Svjesni smo da potraga često bude uzaludna, stoga vjerno pratimo novosti i pokušavamo olakšati beskrajno surfanje po web stranicama. Ovaj put smo pronašli adidas Samba model po cijeni od samo 65 eura što svakako privlači pažnju.

Na svojoj stranici naglašavaju da cijene često variraju i da će uvijek, nakon što izaberete veličinu, ponuditi najbolju cijenu koju trenutno mogu. Sve ovisi o tome tko je u tom trenutku njihov dobavljač, ali i koju veličinu tražite. Ako baš jako želite uloviti svoj primjerak, predlažemo refresh njihove stranice s vremena na vrijeme i možda se baš vama sreća nasmiješi s idealnom veličinom i cijenom u pravom trenutku.


Potražite ih na linku ispod fotografije


* * *
Naslovna fotografija: @lillyandgrant

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno