5 stvari koje mogu razumjeti samo sestre - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 stvari koje mogu razumjeti samo sestre

Tekst:

Ana Rotim

POSAO & ŽIVOT
20.8.2022.

Mnoge dame će se složiti da imati sestru je jedan poseban dar. Unatoč tome što ste se vjerojatno često znale porječkati u ranijoj dobi s godinama sestrinska veza postaje jedna od najjačih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


One su najčešće naš 'partner in crime' bez obzira o čemu je riječ, a s obzirom da dijelite mnoge trenutke iz različitih stadija života, sestre su one znaju skoro sve o nama i uvijek su tu za nas. Činjenica da tijekom osmog mjeseca obilježavamo dan sestara sjetili smo se pet stvari s kojima će se poistovjetiti svaka djevojka koja ima sestru.

Sestra je odlučila obući outfit koji ste vi prethodno planirali

Vjerojatno ste se najmanje jednom tijekom života porječkali sa sestrom oko outfita, jer sestrama koje nose isti konfekcijski broj ovo će biti vječni izazov. Iako se na kraju uvijek postigne sporazum, jedna strana mora popustiti što uvijek bude intenzivno, ali poslije i smiješno.

 Sestra je vaš omiljeni zabavljač tijekom okupljanja

Bilo da se radi o obiteljskim druženjima ili pak odlazite na neki zajednički event, sestre su tu da budu naš omiljeni sugovornik. Ovo će posebice istaknuti sestre koje ne žive više zajedno pa ujedno takvi eventi posluže da više sati provedu zajedno, potaknu neke zabavne teme i dijele trenutke uz smijeh.

Imate šifrirane poruke koje samo razumijete vi

Bilo da se radi o šaljivim nadimcima koji su veoma često simpatični ili nekim tajnim porukama koje vas vežu za određeni događaj, sestre veoma često imaju neke svoje specifične, bolje rečeno šifrirane kodove koje samo one razumiju.

Jedna drugoj ste vječni stilist

Sigurno vam se dogodilo tijekom shoppinga ili pak kod biranja outfita kod kuće da sestri slikate kombinacije kao vašoj vjernoj stilistici. Osim što dobro poznaju naše preferencije, sestre će rado dati iskren komentar i savjet kako bismo izgledale što bolje.

Bez obzira koliko godina imate vaši roditelji i dalje miješaju vaša imena

Jedna od čari sestrinstva je i ta da su vas roditelji zasigurno najmanje jednom nazvali imenom vaše sestre.

 

* * *
Naslovna fotografija: @valentinaferragni 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno