Jedan ovaj parfem proda se svakih 10 minuta, a mi otkrivamo zašto su idealni za proljeće i ljeto! - Bonjour.ba - bh.life...

Jedan ovaj parfem proda se svakih 10 minuta, a mi otkrivamo zašto su idealni za proljeće i ljeto!

Tekst:

Bonjour.ba/PR

BEAUTY SAVJETI
7.4.2022.

Ako ste se pitali koji parfem izabrati za nadolazeće tople proljetne i ljetne dane, pronašli smo parfem čije će vas note osvojiti svježinom, vedrinom i punoćom mirisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Riječ je o parfemima kuće 4711 čiji mirisi simboliziraju umijeće i kreativnost parfumera više od 225 godina. Kreiranje ovih parfema slavljenje je najboljih parfumera koji su stvorili niz jedinstvenih Eaux de Cologne i čija se istorija smatra fascinantnom širom svijeta! Od cistrusnih nota pa sve do drvenastih, između tri nova 4711 brzo ćete pronaći svog mirisnog favorita i parfem po kojemu će vas svatko upamtiti. I da, jesmo spomenuli da su dostupni i u dm i u cm trgovinama? Više otkrijte u nastavku! 

 

Upoznajte 4711 Original Eau De Cologne!
 

Ovaj parfem djeluje smirujuće na tijelo i um, a više od dva stoljeća, 4711 Original Eau de Cologne dio je klasičnog repertoara parfumerije. Tačan sastav ove svjetski poznate parfemske ikone i danas je strogo čuvana tajna. No znamo da sastojci uključuju limun, bergamot i naranču, koji pomažu u revitalizaciji. Lavanda i ružmarin pomažu opuštanju tijela, dok neroli i ulje gorke naranče smiruju i stvaraju pozitivno raspoloženje. Idealno za ljeto, zar ne?

 


Više otkrijte ovdje
________________
 

Novi 4711 parfemi koji su idealni za proljeće i ljeto


4711 Remix Cologne (Limun)
 

Svježi, odvažni miris limuna u 4711 Remix Cologne (Limun) vodi vas u avanture u srcu urbane džungle. Miris miriše živo i sočno i izraz je čistog joie de vivre!

Više otkrijte ovdje
________________


Miris za svakoga tko želi kući ponijeti energiju ljeta. U ovoj modernoj kolonjskoj vodi limun blista u svježoj mješavini s egzotičnim aspektima začinskog shisoa i aromatičnog yuzua. Cvjetne note u srcu daju mirisu nježnu stranu. Solarni akord daje kolonjskoj vodi pozitivan sjaj.
 

4711 Remix Cologne (Naranča)
 

Živo. Glasno. Svježe. Doživite talas ljetne svježine uz 4711 Remix Cologne (Naranča). Iznenaditi će vas miris naranče kao nikada prije: od slatkog, voćnog i živahnog pa sve do aromatičnog.

Više otkrijte ovdje
________________


Svježa, odvažna i iznenađujuća kompozicija koja odiše suncem, energijom i čistim životom koji će razbiti elegantnu suzdržanost.
 

4711 Remix Cologne (Cvijet naranče)
 

Voćni, odvažni koktel 4711 Remix Cologne (Cvijet naranče) oživljava vaše najluđe fantazije. Simbolizira beskrajnu slobodu ili osjećaj prelaska preko valova na dasci za surfanje. Poruka koju nosi je: „Budi ono što želiš biti, jer ništa nije previše divlje!“

Više otkrijte ovdje
________________


Na početku, mandarina i breskva dočaravaju ukusan voćni koktel koji vam pomaže u dobrom raspoloženju uz ekstrakte cvijeta naranče. U srcu, mješavina drvenih aspekata i čokolade stvara uzbudljivu mješavinu. Meke note vanilije, suhog drveta i pačulija ističu intenzitet.

Koji od ova tri nova 4711 parfema vi rado birate?

 


***
Naslovna fotografija: @4711

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno