4 frizure koje će obilježiti 2023. godinu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 frizure koje će obilježiti 2023. godinu

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
2.1.2023.

Iako tijekom prethodnih mjeseci beauty scena je predstavila neke novitete u svijetu frizura i dalje brojne dame prednost daju onim klasičnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tako i kada je riječ o frizurama koje će obilježiti 2023. sve više beauty stručnjaka ističe da će najčešći izbor biti modernizirane verzije odveć popularnih frizura. Naime, sudeći po navodima i dalje će najpoželjnije frizure biti one koje daju dodatan volumen, ali i one koje na lijep način ističu crte našeg lice. Stoga, kako bismo se lakše inspirirali za nadolazeće dane u nastavku donosimo listu frizura koje će biti u trendu tijekom 2023. godine.

Soft bob

Naime, bob je frizura koja se lako stilizira, pristaje brojnim damama bez obzira na oblik lica i upravo zato i dalje nosi titulu jedne od najtraženijih frizura. Lagani bob je opuštenija verzija boba koja će vašem izdanju dati više volumena.

 Butterfly haircut

Dame s dugom i kosom srednje dužine rado će birati ovu trendy frizuru. Riječ je o frizuri koju je devedesetih godina nosila Jennifer Aniston u popularnoj seriji Prijatelji, a koja i dan danas krade pažnju brojnih djevojaka. Tajna popularnosti ove frizure leži u bogatim slojevima koji daju poseban volumen i izgled kosi.

 

 

 


Chanel haircut

Chanel frizura je veoma slična klasičnom bobu, mnogi bi se možda složili čak i da je riječ o istoj frizuri. Postala je popularna tijekom 2022. godine, a sudeći po brojnima postat će jedna od najtraženijih tijekom idućih mjeseci. Riječ je o frizuri koja je nešto kraća od boba, a koju je tijekom prošlog stoljeća nosila slavna Gabrielle Chanel. 

 Wolf cut

Wolf cut je slojevita frizura veoma slična onoj pod nazivom shag. Iako stiliziranje ove frizure može biti izazov ako vam se kosa brzo masti ili pak imate valovitu kosu i dalje je jedna od najpopularnijih.

 

* * *
Naslovna fotografija: @matildadjerf 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno