Glavne junakinje ove 3 serije donijet će odličnu inspiraciju za poslovni look - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Glavne junakinje ove 3 serije donijet će odličnu inspiraciju za poslovni look

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
3.11.2023.

Serije i filmovi su tu da nam ponude mali bijeg od svakodnevice, u neki novi svijet koji u stvarnosti možda nikada ne bismo imali priliku doživjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osim toga što donose misteriju, komediju, adrenalin i mnoštvo emocija, glavni akteri serija često donose i odličnu modnu inspiraciju. Kostimografija je, uz scenografiju, ono što nam dočara likove, njihovu osobnost i stil života pa tako često već u prvim epizodama imamo svoje favorite.

 Mi smo danas kao inspiraciju odlučili izdvojiti tri junakinje iz serija koje su dostupne na Netflixu, od kojih svaka ima svoj unikatan modni izričaj. Izaberite svoju favoritkinju i prepustite se binge gledanju koje donosi ideje za sljedeći poslovni look. Uz to, za svaku od ovih serija možemo reći da će vas s lakoćom uvući u svoj imaginarni svijet i da ćete s neizvjesnošću čekati svaku sljedeću epizodu.


Suits – Donna Paulsen

Serija koja je oduševila mnoge već s prvim pojavljivanjem i jedna od onih koju možete gledati iznova i iznova. Glavna junakinja serije je Donna, crvenokosa s izričito samouvjerenim i šarmantnim stavom. Djevojka poznata po svojoj domišljatosti, nepokolebljivoj lojalnosti, sposobnosti da vodi biznis, ali i nepogrešivom poslovnom stilu. Dizajnerske haljine neobičnog kroja i neodoljivi baloneri njen su zaštitni znak.

 


Emily u Parizu – Sylvie Grateau

Druga junakinja koja nam uvijek donosi inspiraciju je Sylvie, šefica iz serije Emily u Parizu. Istinska Parižanka, kontrast je Amerikankama s liste prvenstveno zbog svog nonšalantnog stava, a zatim i posebno chic poslovnog stila. Kao i sve Francuskinje, Sylvie je sinonim za eleganciju i profinjenost koje donosi kroz jednostavne, ali upečatljive lookove. Ako vam je Slyvie poslovni modni uzor, ne zaboravite da je ovdje najvažniji samouvjeren stav i autentičnost.

 


House of Cards – Claire Underwood

Nemilosrdna i željna moći, Claire underwood vjerojatno ne bi trebala biti inspiracija kada je u pitanju moralnost. Međutim, kompleksnost njenog lika i dinamika odnosa s mužem i suradnicima, ovu fiktivnu političarku učinili su nezaboravnim likom. Uz to, sigurni smo da ćete obožavati i njen stil. Uvijek pomalo utilitaristički odjevena, nosi komade poput blejzera i haljina zakopčanih do grla, s mnoštvom gumba, usko krojene haljine i pencil suknje i druge modele koji su definicija strogog poslovnog kodeksa.

 

* * *
Naslovna fotgrafija: @iamsarahgrafferty

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno