3 modela dizajnerskih naočala koje Instagram dame obožavaju nositi - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 modela dizajnerskih naočala koje Instagram dame obožavaju nositi

Tekst:

Maria Krezić

MODNI DODACI
13.3.2022.

Iako nosive tijekom cijele godine, sunčane naočale dožive svoj stilski vrhunac tijekom (pro)ljetne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naočale predstavljaju stylish detalj koji će zasigurno vrlo često i sam diktirati i inspirirati odjevnu kombinaciju. Pored toga što su funkcionalne, one zaokružuju svaki outfit, a vama daju dodatni booster samopouzdanja. Iz street style izvještaja možemo zaključiti da će i ova godina biti obilježena fierce pravokutnim, ženstvenim okruglim i trendy heksagonalnim modelima, no ovaj put u nešto blažoj formi.

 

 

Celine Triomphe

Elegantne okrugle sunčane naočale bit će stalni modni dodatak u vašoj torbi te nosiv uz poslovne i ležerne dnevne kombinacije. Crni i bijeli model, te okvir od imitacije kornjačevine najčešći su odabir trendseterica u čijim stilskim kombinacijama upravo one daju notu uglađenosti.

 

 

Balenciaga 

Ovaj pravokutni model s upečatljivim BB logotipom sa strane u zlatnoj boji, svoju popularnost je počeo dosezati već u drugoj polovici prošle godine. Dostupne su u crnoj, crvenoj, ljubičastoj i smeđoj boji, a sada ih sve češće viđamo i u novom modelu sa zebrastim printom.

 

 

 


Prada Symbole

Hit sezone i najomiljeniji model među blogericama, slavnim damama i svim zaljubljenicama u modu jeste Prada. Blago heksagonalni oblik i upečatljivi okvir u crnoj, bijeloj i krem nijansi dovoljni su razlozi da ovaj statement komad bude okrunjen pobjedničkim naslovom sezone u kategoriji sunčanih naočala.

 


* * *
Naslovna fotografija: @vitaliia

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno