15 netipičnih košulja koje će dati na karakternosti svakom poslovnom looku - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

15 netipičnih košulja koje će dati na karakternosti svakom poslovnom looku

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
12.9.2023.

Trenutak kada ujutro zakopčate svježe izglačanu košulju označava početak još jednog radnog dana i prebacuje vaš um u stanje produktivnosti i fokusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovo je komad koji vas često prati u poslovnim pothvatima i koji zasigurno volite upravo zbog njegove jednostavnosti i sposobnosti uparivanja. Iako ju ponekada gledamo kao klasičan i pomalo običan komad, njena moć je u tome što čak i neobične modele možete jednako lako upariti, a ovisno o tome nosite li ju na klasične hlače, jeans ili suknju, vrlo lako ju transformirate iz poslovnog komada u ležernu bazu za svakodnevicu.

 Od obične bijele ili svijetlo plave, do raznih modela gdje su se dizajneri poigrali s ovratnikom, materijalima, ukrasima na košulji i zabavnim uzorcima, u ponudi se krije zaista mnoštvo modela, a svaki od njih utjelovljuje profesionalnost, eleganciju i autoritet.

Ako se radujete kombinacijama koje uključuju košulju, a ipak želite dodati onaj magični začin uz pomoć kojega ćete izraziti svoju osobnost, mi smo pronašli 15 košulja netipičnog dizajna u high street ponudi. Ove košulje će dati na karakternosti vašem poslovnom looku, a ispratit će i svaki event van radnog okruženja.


Izdvojili smo ovih 15 favorita


ZARA 69,95 KM

Massimo Dutti 599 KM

ZARA 45,95 KM

ZARA 39,95 KM

ZARA 49,95 KM

Massimo Dutti 149 KM

MANGO 65,95 KM

ZARA 45,95 KM

ZARA 49,95 KM

Massimo Dutti 149 KM

ZARA 39,95 KM

MANGO 59,95 KM

ZARA 99,95 KM

ZARA 55,95 KM

MANGO 119 KM

* * *
Naslovna fotografija: @fusunlindner

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno