11 kombinacija poznatih dama koje ćemo nositi ove jeseni i zime - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

11 kombinacija poznatih dama koje ćemo nositi ove jeseni i zime

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
24.11.2022.

Street style kombinacije poznatih dama su one u kojima najviše uživamo, što zbog opuštenosti što zbog nosivosti samih outfita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Paparazzo izdanja poznatih dama posebno volimo pratiti jer najčešće kriju mnoštvo trikova i nude odličnu inspiraciju za kreiranje stilskih, ali casual kombinacija. Mnoge od njih imaju svoj prepoznatljiv stil koji njeguju godinama, a u posljednjih nekoliko godina njihove kombinacije su sve sličnije onima koje bi i sami nosili. Od farmerica, tenisica i kožnih jakni, svaki komad možemo pronaći u high street ponudi dućana.


Ovaj put nas je oduševila kombinacija sofisticirane Rose Huntington - Whiteley koja je ovaj put kreirala profinjeni trendy look. Birala je duboke čizme sa širokim hlačama u crnoj boji, a kombinaciji je dodala elegantni kaput u nude nijansi. Jessica Biel je pokazala kako kožni outfit može biti odličan izbor za jesen i zimu, a Michelle Obama je kreirala look koji je savršen balans između svečanog i svakodnevnog izdanja. Na našoj listi su se našle Ellen Pompeo, Katie Holmes kao i trendseterice Kendal i Hailey. 

 

10 kombinacija poznatih dama 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno