10 načina na koje možete nositi komade u ružičastoj boji ove sezone - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 načina na koje možete nositi komade u ružičastoj boji ove sezone

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
1.6.2022.

Roza boja predstavlja empatiju, ljubav, prijateljstvo, harmoniju i unutarnji mir pa ne čudi da je izbor mnogih zaljubljenica u modu kada su u pitanju odjevne kombinacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Često je asociraju sa ženstvenošću i romantikom, što i jeste jedan od pravaca u stiliziranju ove boje u kojem možete ići. Za zaljubljenice u modu koje se ne poistovjećuju s navedenim stilom, dobra stvar razvijanja modnih trendova je da sada roza boju možete nositi kroz najrazličitije outfite. Ono što je važi svaki put je to da će roza boja dodati upečatljivost i profinjenost vašim lookovima. 

 Blogerica Blair Eadie, koja nas uvijek oduševljava svojom spretnošću kombiniranja boja, se odlučila za trendy haljinu s jagodama u roza boji koju je uparila s roza torbicom i nude sandalama i tako kreirala ženstven i romantičan proljetno/ ljetni look. Christine Anez se s druge strane odlučila za ležerniji pristup te birala blijedo rozu trenerku koju je upotpunila bijelim i zelenim dodacima, te kreirala trendovsku i casual kombinaciju.

Za svečaniju kombinaciju uvijek možete igrati na sigurno i birati haljinu u roza boji ili biti nešto odvažniji, poput blogerice i stilistkinje Viktoriie Bogodist koja se odlučila za satensko odijelo s perjem u neon roza boji. Cijelu kombinaciju je upotpunila sa sandalama i torbicom u istoj boji, kreirajući neodoljiv monohromatski look. Za dodatnu inspiraciju donosimo kombinacije omiljenih nam Instagram cura. 

 

 

7 dodatnih ideja za stiliziranje komada u roza boji 

* * * 
Naslovna fotografija: @jelenasimeonova 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno