10 kombinacija poznatih dama kao šalabahter za naš jesenji look - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 kombinacija poznatih dama kao šalabahter za naš jesenji look

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
4.10.2022.

Street style izdanja poznatih dama najčešće kriju mnoštvo trikova i nude odličnu inspiraciju za kreiranje stilskih, ali casual kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S mnoštvom revija koje se održavaju ovaj mjesec, izdanja poznatih dama su vidljivija i zanimljivija. Tako smo zavirili na Instagram profile svjetskih časopisa kako bi otkrili paparazzo fotke poznatih dama u potrazi za savršenim jesenjim izdanjem. Njihovi outfiti, iako najčešće kreirani od skupocjenih dizajnerskih komada, se s lakoćom mogu rekreirati s komadima iz dućana u BiH. Tako nas je oduševila kombinacija Kate Moss na YSL reviji koju možemo rekreirati s komadima koje već imamo u ormaru, za savršen večernji izgled.


 Birali smo kombinacije za svakodnevne situacije poput one od Katie Holmes s farmericama i blejzerom. Look Emily Ratajkowski nije mogao proći neprimijećeno jer smo instant poželjeli imati ovu kožnu suknju. Na našem radaru se našla i Kate Middleton u kombinaciji s crvenim kaputom pa smo za vas otkrili gdje kupiti slične komade. U nastavku pogledajte šta su to poznate dame nosile ove sedmice. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @elleuk
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno