(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
19.5.2014.

Pretvorite kritične zone u svoje adute!   Ovog ljeta želimo nositi kratke topove, jeans shortseve i lepršave haljine. Sa stilom, naravno. Što znači da si nećemo dozvoliti jastučiće na trbuhu i na bedrima. Znamo, lakše je reći, nego ostvariti. Ali ako si „zabilježite“ omiljeni shorts ili haljinu u kojima želite odlično izgledati ovog ljeta kao motivaciju za redovito vježbanje i zdravu ishranu, sigurni smo da ćete ustrajati. Kritične zone – bolna točka za nas žene, zar ne? Trbuh, bedra i stražnjica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno ni ne postoji žena koja je zadovoljna sa svim navedenim. Ali znate kako kažu – vježbom do savršenstva. Nećemo ljeto provesti zamotani prikrivajući nedostatke, nego naprotiv, potruditi se da kritične zone učinimo svojim adutima. Jer ta ista područja (uz dodatak leđa, naravno) mogu biti upravo ono čime ćete mamiti poglede u nadolazećim, nadamo se, toplijim danima. Stoga smo za vas izdvojili set vježbi koji će vam pomoći u ostvarenju tog nauma – ravan trbuh, lijepo oblikovane noge i stražnjica. Napomena: za uspjeh je potrebno malo više od samog gledanja videa.

{youtube}fjGPLFcrsRI{/youtube}

Odličan saveznik u topljenju masnih naslaga, a uz to i u održavanju lijepog tena je egzotično voće koje vam je dostupno u svakoj trgovini – ananas. Obiluje vitaminom C i pomaže u sprečavanju pojavljivanja akni. Stoga, skoknite do dućana po ananas, a ostale sastojke sigurno imate u svojoj kuhinji.

Potrebni sastojci :

1 ananas
1 žličica maslinovog ulja
2 dl hladne vode
malo soka od limuna ili limete (po želji)

ananas-napitak

 

Sve sastojke smiksajte u blenderu i popijte tijekom dana. Ukusno voćno osvježenje koje vam pomaže (p)ostati vitkima. Može li ponedjeljak bolje početi?

A.M.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno