U Visokom smo pronašli romantično uređen stan od 30 kvadrata - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

U Visokom smo pronašli romantično uređen stan od 30 kvadrata

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
3.9.2023.

Zanimljivi interijeri stanova male kvadrature nose poseban šarm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Od 30 kvadrata kreirati udoban i topao dom je uvijek izazov. Stoga nam je ovaj stan u Visokom odmah ukrao pažnju. Harmoničan susret romantičnosti i cottage core estetike čini ovaj prostor pravom malom oazom mira u centru grada. Upoznajte Traveler's home.

Dnevni boravak i prostor za spavanje su smješteni u zajedničku prostoriju kojom vladaju nježne pastelne nijanse zelene, ružičaste i svijetli zemljani tonovi. 

 
Udobna sofa u nude boji, okruglo ogledalo na zidu, savršen stolić za kafu, fotelja i upečatljiv tepih su sve što nam treba od dnevnog boravka. Ruže iz bašte su uvijek poželjan dodatak. 

 Prostor za spavanje je uređen u kutu sobe gdje je primarni fokus naglašen željeznim okvirom kreveta i to u zelenoj boji. Popodnevno sunce koje pada na ovaj krevet čini ga savršenim kutkom za završiti dan. Slika cvijeća na zidu i nježni pampas u kutu samo dodatno naglašavaju miran ambijent prostorije. 

 S obzirom na to da smo ovaj stan pronašli na Airbnb stranici te je dostupan za rezervacije, mala kuhinja u svijetlim nijansama sa savršenim upadom svjetla će biti sasvim dovoljna za kratki odmor. Posebno nam se dopada činjenica da možemo spremati ukusna jela u kratkom vremenu sa Air Frayerom. 

 

 

U stanu se nalazi i malo kupatilo sa svim potrebnim detaljima za opuštanje na kraju dana. 

 Ukoliko planirate izlet u Visoko i posjetu parku Ravne, sigurni smo da će ovaj šarmantni stan biti odlična zamjena za vaš dom. 

 

* * * 
Foto: Airbnb 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno