PLAY MEDIA DAY 03: PREKO 30 SVJETSKIH, REGIONALNIH I DOMAĆIH STRUČNJAKA NA JEDNOM MJESTU!

MODNE VIJESTI
23.5.2018.
Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 03 predstavlja preko 30 svjetskih regionalnih i domaćih predavača i panelista, koji će činiti program 08. juna u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci. Tri konferencijska prostora, mnoštvo zona za opuštanje i zabavu, preko trideset partnerskih medija iz cijele regije, kao i više od 500 domaćih i regionalnih posjetilaca, pretvorit će Banjaluku na jedan dan u kreativni centar regije.

Ovogodišnji događaj okuplja na jednom mjestu predstavnike domaćih i regionalnih kompanija, agencija, medijskih kuća, studenata i kreativaca. Organizatori ističu da će za sve posjetioce, prisustvo ovakvom događaju, pored edukacije, biti i prilika da upoznaju kvalitetne stručnjake iz domena marketinga, medija i kreativne industrije kao i da ostvare nove saradnje, te započnu neke nove zanimljive poslovne projekte.
Direktorica programa Play Media Day i kreativna direktorica Play Team-a, Dijana Tepšić ističe da je program i ove godine pažljivo planiran, te da se vodilo računa da teme pokriju što više zanimanja posjetilaca.
Play Media Day 01

 

“Imajući u vidu da se paralelno odvijaju različita predavanja, paneli i radionice, te da imamo tri konferencijska prostora unutar Muzeja, sigurni smo da će svako od učesnika pronaći zanimljiv sadržaj kojim će nadograditi svoje znanje u oblastima u kojima djeluje. Ove godine smo proširili broj tema koje trenutno privlače pažnju u svijetu, kao što su gaming industrija, Start Up-i, Stress Management i nezaobilazni blockchain. Ovaj događaj je idealna prilika za usvajanje novih znanja, vještina, razmjenu iskustava i najboljih praksi, umrežavanje i unapređenje saradnje. Play Media Day iz godine u godinu oduševljava sve veći broj domaćih i regionalnih posjetilaca. Govorimo o aktuelnim temama i trendovima iz oblasti komunikacija, PR-a, marketinga, tradicionalnih i digitalnih medija, dizajna, IT-a, kao i drugih veoma značajnih tema iz oblasti kreativne industrije”, istakla je Dijana Tepšić.
Požurite i osigurajte svoje kotizacije na vrijeme. Sve informacije o događaju, predavačima i panelistima potražite na: www.playmediaday.com.
Jedinstven spoj edukacije i zabave na jednom mjestu! Komunikacija je beskonačna!

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: