#NazadUUred: Ove torbe za laptop će učiniti vaš poslovni look jedinstvenim! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

#NazadUUred: Ove torbe za laptop će učiniti vaš poslovni look jedinstvenim!

Tekst:

Nevena Divčić

MODNI DODACI
13.9.2023.

Ovdje prestaje vaša potraga za jedinstvenom i praktičnom torbom za laptop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Pored toga što ga štite od oštećenja i omogućavaju nam lakše nošenje svega što nam je potrebno za jedan uspješan radni dan, torba za laptop može ispuniti i svoju ulogu u doprinosu odjevnoj kombinaciji.

Za profesionalan izgled koji neće odudarati od okruženja preporuka su uvijek torbe u neutralnim bojama – smeđe, crne ili sive. Međutim, ako vam to opis posla dozvoljava i želite da torba za laptop bude vaš modni dodatak odvažite se birati one sa zanimljivim dizajnom, printom ili u bojama koje privlače pažnju. Osim toga, uvijek je možete ukrasiti privjeskom ili maramom. 

Prije kupovine razmislite o svojim potrebama, praktičnosti i prilagodite je sebi. Možda klasična torba za laptop vama predstavlja samo još jedan predmet koji morate nositi. U tom slučaju birajte velike tote ili shopper torbe s jakim ručkama, koje ćete osim za laptop koristiti i za sve ostale sitnice koje se nađu u vašoj torbi. U torbama koje imaju više pretinaca lako možete nositi svu opremu koja vam je potrebna, kao što su miš, punjač ili dokumenti koji su vam neophodni. 


8 torbi za laptop

PARFOIS 100,00 KM

PARFOIS 85,00 KM

PARFOIS 80,00 KM

PARFOIS 85,00 KM

MANGO 119,00 KM

MANGO 119,00 KM

SAINT LAURENT 1958,00 KM

KARL LAGERFELD 291,00 KM

* * *
Naslovna fotografija: @ariviere

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno