Kako jedna transparentna torbica može uvijek iznova izgledati drugačije?

MODNI DODACI
9.10.2013.
MOA baggeek je pronašla stylish rješenje!   U posljednje vrijeme najčešći detalj u rukama mnogih dama je upravo transparentna torbica. No, kada je u pitanju njen dizajn, Ana je odlučila pokazati i da ova torbica može mijenjati lica i tako postati modni dodatak koji svaki dan može izgledati drugačije. „Malo sam prenamijenila već poznati omot VHS-a. QuickClutch, kao i sve MOA baggeek torbe, ima više lica.
Naime, print koji je na torbici možete mijenjati. Cilj mi je bio osmisliti nešto što može biti drugačije svaki izlazak, a pri tome je dizajnom svakog pojedinog umetka moguće svašta ispričati.“

moa_baggeek_quick_clutch1

I nije stala samo na tome. Još jedan detalj nam je ukrao pozornost. Ipak tko bi mogao odoljeti šiljcima, autićima i medvjedićima na torbi koji su osim chic detalja dobili i ulogu zatvarača? 
Zašto bi sve bilo uobičajeno... svakidašnje? Moramo uvijek njegovati dijete u sebi i igrati se. Oblik torbice je ravnih, oštrih linija, pa mi je trebalo nešto što bi je činilo malo opuštenijom. Svašta će se tu naći, ovo je tek početak.“ – nadodala je Ana.

A ako ste i vi jedna od dama koja je urbana i vjerna sebi, a voljeli biste u svojim rukama nositi ilustracije New Yorka, cover albuma omiljenog benda ili možda neku od fotografija s MODAMO.kreARTive, svoju Moa baggeek torbe možete naručiti na službenoj MOA baggeek Facebook stranici ili kontaktirati Anu na e.mail [email protected]

U galeriji u nastavku vam donosimo samo neke od zanimljivih MOA baggeek QuickClutch torbica!

PreviousNext

D.P.
Foto: MOA baggeek

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: