Modni dodaci za kojim će poluditi modni svijet - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Modni dodaci za kojim će poluditi modni svijet

Tekst:

Bonjour.ba

HIGH STREET
3.5.2012.

Anna Dello Russo dizajnira za H&M!     Vijest da će ovaj modni manijak, kako je mnogi već neko vrijeme nazivaju u modnom svijetu, dizajnirati kolekciju modnih dodataka za H&M se jutros brzinom munje proširila po modnim portalima. Poznato je da Anna nikada ne nosi istu odjeću dvaput, te da su upravo detalji ti koji čine njeni stil tako zanimljivim, odvažnim i predmetom ponosa mnogih zaljubljenika u modu. Oni su abeceda njenog stila. Ne libi se nositi Pradine vatrene cipele, Balenciagin šešir, neobične naočale niti vrtoglave potpetice. Zbog toga se ova urednica pokazala kao fantastičan izbor za kolekciju modnih dodataka za poznatuhigh street trgovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzbuđena sam zbog ove suradnje: ovo je prvi put da H&M uključuje jednu modnu urednicu u poseban projekt. Ovo je znak važne evolucije u modi te sam i oduševljena i počašćena što sam odabrana da je predvodim. Željela sam napraviti posebne modne dodatke koje je nemoguće naći. Kao stilistica, znam da su modni dodaci ključni: oni daju osobni pečat svakoj modnoj kombinaciji. S ovim komadima svatko se može zabaviti i pretvoriti običan dan u fantastičan modni dan.“ - prokomentirala je Anna.

01

03

I u H&M-u su također jako uzbuđeni. „Bilo je izuzetno uzbudljivo uključiti Annu Dello Russo u ovaj projekt, nešto sasvim drukčije od onog što smo dosad radili. Anna ima fantastično oko i izoštren ukus, osim što je istinska modna ikona. Stvorila je ekstravagantnu paletu modnih dodataka koja će uzbuditi H&M-ove kupce i sve zaljubljenike u modu. Kolekcija slavi pretjerivanje, maštu i ukrašavanje. “- rekla je Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica u H&M-u.

Kolekcija će se naći na policama trgovina za vrijeme vrhunca modnih zbivanja, odnosno 4.10. u 140 H&M trgovina diljem svijeta. Uključivati će nakit, sunčane naočale, cipele i torbe i na taj način omogućiti dašak Anninog stila po pristupačnim cijenama. Mi smo uzbuđeni. Jako.


{youtube}g5Zfd7MhMHw{/youtube}


D.P.
Foto:nitrolicius.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno