Pogledajte video u kojem tvrđava u Hercegovini pod snijegom izgleda poput dvorca iz bajki

BONJOUR.CLUB
13.1.2019.
Tvrđava herceg Stjepana iznad Blagaja u Hercegovini jedno je od onih mjesta, koje, sa svakom vašom novom posjetom, prenosi duh zaboravljenih vremena na najljepši mogući način. Gradska palača sagrađena je na stijeni na visini od 310 m, te ćete ovdje, unatoč teškom pristupu, uvijek sresti još par radoznalih lica kako istražuju tvrđavu.

Pogled koji se pruža dok stojite na zidinama i promatrate dolinu jedinstven je, a u gracioznost ovog mjesta uvjerit ćete se i kroz fotografije i video koji potpisuju Renato Juričić i Antonio Radić. Renato i Antonio dio su Simple Studio tima i snijeg kao rijetku pojavu u Hercegovini su iskoristili kako bi nam pokazali svu ljepotu starog grada u Blagaju pod snježnim pokrivačem.

 

simplestudio blagaj 3

simplestudio blagaj 4

Bajkoviti kadrovi koje prati dinamična, pomalo teatralna glazba će na trenutak stvoriti dojam da upravo gledate uvodnu špicu popularne serije Igra prijestolja, a upravo su ovi nevjerovatno lijepi prizori još jedan podsjetnik kako naša zemlja ima podužu listu prirodnih ljepota koje vrijedi istražiti već danas. Uživajte u videu nakon kojeg smo sigurni da ćete već neki naredni vikend isplanirati put prema tvrđavi u Blagaju. 


">

 

 

Foto i video: Simple Studio

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: