BONJOUR.Spring Challenge: Pripremili smo 31 izazov za ljepšu, organiziraniju i inspirativniju svakodnevicu

BONJOUR.CLUB
20.3.2019.
Buđenje proljeća i dolazak jednog od najinspirativnijeg doba u godini još jedan je podsjetnik da s velikim uzbuđenjem i poletnosti iskoristimo dane koji slijedi. Proljeće donosi bezbroj ljepota koje će kreirati najljepše uspomene i potaknuti nas da s velikim osmijehom i notom optimizma dodatno obogatimo i uljepšamo našu svakodnevicu.

c1c3158ad2cae876b378ed69638e68b8

Proljetne dane ćemo započeti s vožnjom biciklom, a završavati s čašom vina na terasi s prijateljima. Trešnjin cvijet i povjetarac u zraku postat će nam najdraži suputnik tijekom šetnji gradom, a na naš jelovnik dodat ćemo jagode i maline. Toplo pletivo u našem ormaru zamijenit će lepršave i ženstvene haljine, a naš dom bit će gost buketima tulipana i ruža. Pastelne nijanse učinit će našu svakodnevicu romantičnom, ledeni čaj zamijenit će tople napitke, a piknik druženja postat će naša vikend rutina.

c99fe2b6d9df6ff48e8804a3ccc77100

Dolazak proljeća sjajno je vrijeme i da unesemo sitne promjene i u našu dnevnu rutinu, dodatno organiziramo poslovne obveze i naš dom, ali i da napokon naučimo u tjednu rezervirati vrijeme za sebe i punjenje baterija. Upravo zbog toga smo kreirali MODAMO.Spring Challenge kako bismo zajednički napravili korak k rutini koja za cilj ima otvoriti vrata k novim prilikama i naučiti nas da uživamo u svakom trenutku.


***

BONJOUR.SPRING CHALLENGE – 31 dan, 31 izazov, 744 sati ispunjenih sitnim ritualima koji inspiriraju, grade i osnažuju

Naš izazov sastavljen je od sitnih rituala koji će vas dodatno motivirati i učiniti vašu svakodnevicu ljepšom. Izazov se sastoji od 31 sitne i jako jednostavne navike koje ćemo kroz narednih 30 dana objavljivati na našim društvenim mrežama. Naučit će vas da malim koracima možete napraviti velike stvari i postići nevjerojatne rezultate. Pridružite nam se i vi u našem izazovu te zajedno usmjerimo volju i strast prema kreiranju male bajke iz dana u dan. Kreirali smo i poster s listom svih izazova, koji možete besplatno preuzeti klikom ovdje i zalijepiti na hladnjak, radni stol ili u hodnik i tako iz dana u dan imati malenog lifestyle vodiča.

P.S. Uz #modamospringchallenge pokažite nam kako ste se i vi uhvatili u koštac s našim izazovima. Obećavamo – sve ćete ih ispuniti s osmijehom na licu. I s par toplih uspomena.

SpringChallenge


Preuzmite BONJOUR.Spring Challenge klikom ovdje

 

 

Foto via galmeetsglam.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: