Nova lokacija u Sarajevu gdje ćete kušati razna jela u chic instagramičnom interijeru - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Nova lokacija u Sarajevu gdje ćete kušati razna jela u chic instagramičnom interijeru

Tekst:

Arijana Bošnjak

GOURMET
15.5.2024.

Sarajevo, grad bogate kulturne baštine i raznolike gourmet ponude, krije mnoštvo dragulja gdje možete kušati unikatna jela i uživati u neodoljivom interijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedan od njih je i restoran La Soul, prava gourmet oaza koja osvaja svojim instagramičnim interijerom i interesantnom ponudom jela. Ovo je restoran koji će pružiti ugodnu kulisu dok kušate njihova jela i gdje ćete lako kreirati upečatljive fotografije zahvaljujući trendy okruženju.

 Ovdje ste okruženi mnoštvom zelenih nijansi u kombinaciji s nježnim bijelim tonovima i stylish namještajem, dok dašak prirode u prostor unosi i upečatljivo drvo masline.

 Restoran nudi širok spektar jedinstvenih delicija. Na njihovom meniju ističu se zdrave quinoa salate, unikatni burgeri i slideri te interesantne kombinacije pomfrita. Svako jelo osmišljeno je s pažnjom i kreativnošću, pružajući posjetiteljima pravo gourmet iskustvo.


Foto: @eldinahodzic_

Foto: @eldinahodzic_Za kraj, ne zaboravite zasladiti svoje nepce s ukusnim desertima koji će upotpuniti vaše iskustvo i zasigurno vas ostaviti s osmijehom na licu. La Soul vas sa svojim ukusnim jelima čeka na adresi Butmirska cesta 16A/16B.

 

@ildasahinovi

Bas su slatke ove soljice za kafu ☕️🧁

♬ beautiful things dont ask for attention - mathias i think

* * *
Naslovna fotografija: @eldinahodzic_

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno