8 modnih greški koje biste trebali prestati raditi

STILSKI SAVJETI
19.8.2018.
Kako biste razvili osobni stil, uživali u odijevanju i zabavljali se s garderobom, važno je da uz inspiraciju kako kombinirati pojedine komade uvijek razvijajte i navike koje će vam pomoći da vaše modne greške svedete na minimum. Ne želite nositi cipele koje su toliko neudobne da jedva hodate u njima ili kupiti džemper koji umjesto tako poželjnog 'oversized' dojma zapravo izgleda kao da ste ga greškom ukrali starijoj sestri. Zbog toga smo u nastavku pobrojali par stilskih lekcija koje je važno detaljno proučiti.

modnegreske 1


#VELIKO 'NE' SJAJNIM ČARAPAMA
Ukoliko u zimskim danima često nosite tamne čarape uz mini suknje, pazite da su iste izrađene od lijepog materijala koji se ne sjaji. Inače će debele čarape samo pokvariti cijelu stilsku priču. Sjajne hulahupke nikada nisu pametna ideja.

#RECITE ZBOGOM PREMALOJ ODJEĆI
Uvijek kupujte odjeću koja je vašeg konfekcijskog broja. Ne želite da vam preuska odjeća ostavi tragove na koži ili da ona bude razlog nemogućnosti kretanja, sjedenja. Udobnost je imperativ u odijevanju.

# IZBJEGAVAJTE NOŠENJE ISTODOBNO PREVIŠE KOMADA S LOGOTIPIMA MODNIH KUĆA
Vaša kombinacija nipošto ne bi trebala biti poput reklamne kampanje za pojedine brandove. Izbjegavajte nošenje odjeće s istaknutim logotipima zajedno ili ih neutralizirajte uz chic komade koji će biti u fokusu cijelog izdanja.

#TAJICE NISU HLAČE
Uz oversized džemper haljinu one izgledaju sjajno, kao i u našim sportskim izdanjima koje biramo za odlazak u teretanu. No, ne biste ih trebali kombinirati uz kratke haljine, hlače od trapera ili topove za šetnju gradom.

#KVALITETA JE VAŽNIJA OD KVANITETA
Odlika dobrog stila upravo je investiranje u komade koje ćete nositi godinama. Krajnje je vrijeme da se riješite stvari koje više ne nosite i prestanete kupovati odjeću samo zato što je jeftina. Investirajte u artikle koje nosite kroz cijeli tjedan poput klasične majice ili vječnih crnih cipela na špic.

#NE NOSITE VIŠE TRENDOVA ODJEDNOM
Tako ćete izgubiti vaš stilski identitet. Radije trendove prilagodite svakodnevnici i upotpunite ih omiljenim detaljima, dajući im osobni pečat.

#PAŽLJIVO BIRAJTE RUBLJE
Uvijek pažljivo birajte rublje koje nosite. Ne želite da ispod vaše košulje golih leđa viri grudnjak ili da vaše traperice ocrtavaju rub gaćica.


Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: