Djevojke, TikTok kaže da su ova 3 parfema odličan izbor za ljeto i dostupni su u BiH! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Djevojke, TikTok kaže da su ova 3 parfema odličan izbor za ljeto i dostupni su u BiH!

Tekst:

Nevena Divčić

BEAUTY SAVJETI
22.6.2024.

Potraga za idelanim notama parfema nikada ne prestaje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada je u pitanju izbor savršenog parfema za ljeto, TikTok community ima nekoliko preporuka koje će vas sigurno očarati. Pregledali smo i istražili nekoliko različitih objava te izdvojili parfeme koje su se svojim notama našli i na našoj wishlisti za ljeto te savršeno ima smisla to što ih i drugi povezuju s toplim danima pred nama.
Note narandže i jasmina

Prada Paradoxe slavi višedimenzionalnu introspekciju i izraz koji se stalno razvija, predstavljajući ženu koja nikad nije ista, ali je uvijek beskompromisno svoja. Parfem izražava kompleksnosti ličnosti i oslobođenje koje dolazi s time da je žena koju je nemoguće definirati. Ova kombinacija bijelog cvijeća, drvenastog ambergrisa i mošusa, ostavlja dugotrajan trag. Bočica, inspirirana izvornim logotipom brenda, je minimalistička i luksuzna, s naglašenim crnim logotipom na koraljno - ružičastoj pozadini.


Foto: @olakaminska_blogMiris okeana

Ocean di Giòia, ženski miris brenda Giorgio Armani, počast je nadahnjujućem plavetnilu okeana. Miris otvara sočni energični duo kruške i citrusa, dok se u srcu nalazi kristalni, cvjetni buket vodenog jasmina, ljiljana i ruže, pružajući moderni osjećaj svježine i slanoće mora. Trag drvenastih nota santala i mošusa elegantno se stapa s kožom, stvarajući vibrantnu i dugotrajnu aromu.

Zaobljene linije bočice inspirirane su oblicima prirode, predstavljajući moderno utjelovljenje esencijalne elegancije i suvremene ženstvenosti.


Foto: @olgavasiliadouTople, zavodljive note

FAME Parfum spoj je jasmina s opojnim tamjanom. Ovaj parfem namijenjen je ženama koje vole osjetiti magnetsku privlačnost zova noći, stvarajući tajanstvenu i zavodljivu atmosferu. Mineralni mošus pridružuje se intenzivnom akordu, pružajući neodoljivu privlačnost. Izrađen je s najvišom profinjenošću i sadrži sastojke dobivene iz ekološki i etički prihvatljivih izvora, naglašavajući odgovornost i luksuz.

 Bilo da tražite intenzivnu ženstvenu senzualnost, svježinu mora ili zavodljivost noći, ovi parfemi su idealan izbor za ljeto, svaki sa svojim jedinstvenim karakterom i stilom.

* * *
Naslovna fotografija: @selfcherishing

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno