Bliži se važan događaj i trebate inspiraciju za manikir? Donosimo mnoštvo ideja! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bliži se važan događaj i trebate inspiraciju za manikir? Donosimo mnoštvo ideja!

Tekst:

Nevena Divčić

BEAUTY SAVJETI
20.5.2024.

Bilo da je riječ o redovnoj korekciji, proslavi, vjenčanju, maturi ili rođendanu - nova inspiracija za manikir uvijek je dobrodošla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kako bismo vam donijeli što više prijedloga koji će odgovarati različitim stilovima, odlučili smo zaviriti u našu beauty rubriku i analizirati svaki trend u svijetu manikira o kojem smo govorili u periodu iza nas. Izdvojili smo inspiraciju za manikir koja će odgovarati različitim stilovima i potrebama

Za početak inspirišite se manikirom koji nose poznate dame. 


Foto: @haileybieberJedna boja i neutralan manikir

Nude kao jedna od miljenica, tik uz crvenu jedna je od najsigurnijih opcija s kojim 100% možete biti sigurni da ne pravite grešku. Tamne i svijetle nijanse crvene, nude i sedef na spisku su manikira koji odiše luksuzom. 


Foto: @nina.sbardolini


Samo za neodlučne

Ako ste među onim ljubiteljima manikira koji žele jednu boju, a zatim french, simpatičan dizajn i eklektičan izgled, onda je mix & match stil manikira najbolji izbor za vas.
 


French sa twistom i animal print

Ili čak kombinacija to dvoje zajedno! Klasični french upotpunite detaljima poput cvijeća, asimetričnim linijama ili chrome izgledom. Pored toga pripremite se za vladavinu animal printa i u beauty svijetu. 
  Manikir u tamnim bojama

Baš kao i nude, manikir u tamnim bojama uvijek je elegantan i sofisticiran izbor. Birajte tamnoplavu, smeđe tonove pa čak i crnu.
 


Shine on

Baš poput chrome manikira, aura nail art je tu da ostane


Foto: @overgloweditIako je na granici sa maksimalističkim izgledom, savršeno se uklapa u različite stilove te odiše jedinstvenošću koja se lako uklapa u sve vaše želje. 
 


 

Maxxximalists!

Ljubiteljima maksimalizma možda je i najlakše donijeti odluku o tome kakav manikir žele. Kombinacija različitih detalja, metallic izgled i jarke boje su tu!
  

* * *
Naslovna fotografija: @polishnglam

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno