Gost ste na vjenčanju? Evo kako se možete našminkati. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Gost ste na vjenčanju? Evo kako se možete našminkati.

Tekst:

Nevena Divčić

MAKEUP
27.11.2023.

Prvo birate haljinu ili makeup? Znate li već kakvu frizuru želite?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


More je pitanja i prijedloga koji nam se vrzmaju po glavi kada planiramo svoj look za neku proslavu, a vjenčanje drage osobe definitivno je pri vrhu događaja za koje se želimo pripremiti dosljedno atmosferi i vlastitim očekivanjima.

Svaka sezona sa sobom nosi novu inspiraciju, boje i motive koje želimo uvrstiti u svoj makeup. Dok su topli dani povezani s jarkim bojama, sezona zimskih vjenčanja pruža nam mogućnost da se poigramo s tamnim, bogatim nijansama ruževa za usne, ali i u cjelokupnom makeup looku za koji se odlučimo. Odlično je vrijeme da odaberete šljokice u svim bojama.


Tamne usne

Fokus na tamnom ružu je jedan od omiljenih trendova i ove jeseni i zime. Naglasit će outfit za koji se odlučite i unijeti dozu topline i holivudskog glamura u vaš izgled.

 Minimalan glamur

Koliko god da volimo beauty svijet, neki od nas preferiraju manje šminke na licu. I vas imamo na umu, a minimalan makeup ne podrazumijeva i manje glamurozan izgled.

Ako je vaš fokus na tome da kreirate minimalan look, onda će najbolja opcija biti da odaberete stil koji će naglasiti prirodne crte lice i sjaj vaše kože. Glamur u izgled dodajte sjajilima za usne ili fokusom na oči.

 Jarke boje i karakternost

Ako kroz svoj makeup maksimalno želite izraziti svoj edgy ili razdragani duh koji i zimi podsjeća na ljetne vibracije, onda birajte između različitih nijansi svijetlih ruževa za usne ili sjenila za oči. Dodatnu dozu zabave u ovaj look će unijeti igra eyelinerom.

 

* * *
Naslovna fotografija: @emilietommerberg

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno